Global Talent

Practica platita in mediul international
 
Global Talent - incepe-ti cariera, in mediul international.

 

Global Talent este un program de internship international ce ofera tinerilor posibilitatea de a acumula experienta in domeniul in care au studiat sau in care inca studiaza, in cadrul unei companii din strainatate.

 

   

Global Talent reprezinta pentru multi studenti o rampa de lansare catre o cariera de succes, in timp ce lucreaza intr-un mediu multicultural. Participanții se dezvolta personal si profesional lucrand in organizatii, institutii sau companii internationale.

Domeniile in care gasesti internshipuri internationale platite sunt urmatoarele:
    - Marketing
    - Educatie
    - IT
    - Management
    - HR
    - Vanzari
    - PR&Advertising


Domenii de activitate - Global Talent
Domenii Global Talent

Procesul Global Talent
Procesul Global Talent

Pentru a participa la programul de internshipuri internationale Global Talent trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
    - Detinerea unui nivel avansat al limbii engleze.
    - Studii superioare.
    - Dornic de a pleca pentru cel putin 6 luni intr-o alta tara.
    - Varsta de maxim 30 de ani.

 

Programul Globabl Talent are o taxa de 249 de euro, care va fi platita in doua transe: Prima parte de 100 de euro va fi platita dupa incheierea contractului iar a doua suma va fi platita in momentul acceptarii unei pozitii. Aceste costuri nu acopera viza, transportul sau asigurarea. In schimb, AIESEC va oferi sprijin pe tot parcursul procesului, de la inscrierea in proiect pana la reintoarcerea si reintegrarea in tara.